joi, 7 februarie 2013

scheme AxB

Utilizatorul niko de pe noroc-chior.ro încearcă să ne ajute să avem mai mari şanse să câştigăm. El zice că joacă de multă vreme folosind schemele AxB şi că reuşeste să câştige ceva bani într-un an (zice că îşi dublează suma "investită").

În continuare voi explica ce sunt schemele AxB care sunt descrise în broşura Loteriei despre care am mai scris aici.

Aşadar şi prin urmare :) ca să jucăm o varianta la 6/49 trebuie să jucăm 6 numere între 1 şi 49. Cele 6 numere pot fi introduse toate într-una din secţiunile biletului de loto (are 3 secţiuni - A, B şi C).

Dacă se joacă mai mult de 6 numere într-o secţiune se vor considera combinări de numărul de numere luate câte 6. Pentru 10 numere asta înseamnă Combinări de 10 luate câte 6 adică 210 variante. Costul este pe măsură dar dacă iasă 3, 4, 5 sau 6 numere din cele jucate, ştii sigur că ai câştigat.

Deci ne trebuie 6 numere pentru o variantă. Pentru schemele AxB cele 6 numere se pot forma prin combinări între "variantele" de pe cele 2 secţiuni. Voi exemplifica cu varianta aleasă de mine:

AxB - 4x10
In secţiunea A marchez 4 numere (ex. 1,2,3,4) şi marchez codul 4.
În secţiunea B marchez 10 numere (ex. 5,6,7,8,9,10,11,12,13,14) şi marchez codul 10. Căutaţi în broşură la pagina 74 - Schemă redusă cod 10 (10 numere, 5 variante).
Deci eu voi juca 1 "variantă" din secţiunea A combinată cu câte o "variantă" din secţiunea B (o variantă are 2 numere), deci în final voi plăti 5 variante. Voi scrie cele 5 variante care au fost plătite şi jucate:
1. 1,2,3,4-5,11
2. 1,2,3,4-6,13
3. 1,2,3,4-7,12
4. 1,2,3,4-8,14
5. 1,2,3,4-9,10
Daca vreuna din aceste variante are 3 sau mai multe numere din cele câştigătoare, atunci biletul este câştigător. Pentru că cele 4 numere din secţiunea A sunt jucate pe toate variantele, dacă din ele aveţi 3 sau toate câştigătoare atunci biletul va avea 5 câştiguri.

Dacă în secţiunea A se marchează 5 numere şi codul 4, înseamnă că se vor juca Comb de 5 luate cate 4 (adică 5) variante şi combinând astea 5 cu cele 5 din secţiunea B rezultă că se vor juca 25 de variante. 

Schemele de acest tip ca si cele reduse nu vă aşteptaţi să vă aducă câştiguri dacă alegerea numerelor este neinspirată. Ele sunt folosite pentru a introduce "mai repede" un anumit număr de variante (practic cele 5 variante de mai sus pot fi jucate individual).

Mai jos ataşez o imagine cu varianta jucată de mine pentru 07.02 (n-am ghicit decât 2 numere :().


Să avem baftă!

23 de comentarii:

  1. NIKO ca sa lamurim exact intrun an calendaristic vorbesc de anul 2012 am jucat la 6/49 aproximativ 2.500 ron si am cistigat 5.000 ron binenteles cu calcule si paracalcule nu cu numere puse lantimplare si nu joc sume mai mari indiferent de cit este reportul scopul este sa joci cit mai putini bani si sa cistigi cit mai mult dar sa nu credeti cai chiar asa usor jocul 6/49 este un joc extrem de greu am o experienta de aproximativ 15 ani va urez mult noroc si mersi pentru prezentarea acestei scheme axb mult noroc tuturor ...

    RăspundețiȘtergere
  2. TOT OMUL VISEAZA LA UN CASTIG,..MAI ALES ATUNCI CAND NU AI BANI NICI DE PAINE..MAGIA CASTIGULUI NE FACE SA VISAM CU OCHII DESCHISI.AS DORI SA VA INTREB, CAND SE VORBESTE DE CALCULE, CUM PUTEM SA AFLAM CUM SE FAC ACESTE CALCULE MATEMATICE.EXISTA VREO FORMULA, EXISTA VREO CARTE PE CARE SA O STUDIEM SI APOI SA PUTEM APLICA, CA SA NE IASA MACAR 4-5 NUMERE?
    MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  3. exista formule pentru probabilitati si pot fi folosite pentru a vedea ce sanse ai sa castigi. Apoi exista si alte teorii care imbunatesc sansele. Dar o carte in care sa citesti cum sa castigi la loto si dupa ce o citesti sa faci ce scrie acolo si sa castigi eu zic ca nu exista.
    Sunt multi care cred ca au aceasta carte dar o vand pe bani. Adica e asa buna ca ei nu pot sa castige la loto cu ce scrie in ea, in schimb vor sa castige bani din vanzarea cartii ;).

    Eu urmaresc multe metode de a "prezice" numerele si normal ca unele din ele "dau"(prezic) numerele castigatoare. Sper si eu ca si altii numai ca eu zic ca folosind statisticile imi cresc sansele. Castigurile in schimb se lasa asteptate :).

    Mai sunt cateva site-uri romanesti unde se discuta despre loto (lotoxp.ro, e-pariuri.ro, noroc-chior.ro). Citeste ce zic si altii.

    Eu zic ca cel mai mult conteaza sa urmaresti extragerile sa-ti faci singur observatiile si sa tii cont de ele cand alegi numerele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua, am o nelamurire....de ce cand complectez biletul 6/49 pe noroc chior.ro schema pe care o aratati dumneavoastra aici....ami arata un alt pret mult mai mare decat cel jucat de dv.
    De ex: am complecat A 4 nr plus 4 cod bara, B 10 nr cu cod 10 si suma este de 4 ori mai mult....am gresit undeva eu, s-au ce nu este in regula?

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca pe noroc-chior.ro nu este implementat mecanism pentru scheme axb si atunci se considera variantele combinate nu cele de pe schema axb.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am trimis ieri pe cineva informativ la agentia apropiata de casa sa intrebe daca stie costu unei variante AxB si m-ia transmis sa complectez o varianta intrucat n-a jucat nimeni din agentie aceasta schema, sa fie oare adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  7. da. Nici eu nu stiam de ele. De la niko am aflat. eu am patit asa... prima data mi-a zis tanti ca sunt sigur ca am completat bine. I-am zis da, ca-i schema axb...tanti zice aaa...da, e schema axb.

    A doua oara a luat biletul fara sa se uite la mine, se uita la bilet, apoi ridica capul si zice...aaa dv sunteti! :).

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut Alin!Cati bani ai platit pentru o varianta axb cu 4 nr pe "a" si 10 nr pe "b" cu combinatia aferenta biletului? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. se joaca 5 variante, deci avem 5*4.8+0.1(biletul)=24.1 ron.

    eu joc si un numar la noroc (inca 2.4 ron) ca sa pot sa particip la extragerea pentru bila de 100.000 ron.

    RăspundețiȘtergere
  10. o intrebare: la tragerea de duminica am jucat schema AXB... 4 numere in zona A si 10 nr. in zona B. am nimerit un nr. in zona A ( 25) si 2 numere in zona B ( 33 si 36) .. am mers cu biletul la o agentie loto si tipa de acolo spune ca biletul nu e castigator... ceva sugestii? Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  11. inseamna ca n-ai picat pe schema cum se zice :(.

    Schema axb este buna pentru a juca 5 variante in care numerele din zona A sunt foarte puternice. Din astea 4 trebuie sa-ti iasa cat mai multe. Daca iasa un numar din A si 2 din B sunt mari sanse ca biletul sa fie necastigator :(.

    Succes.

    RăspundețiȘtergere
  12. SUNT 2 CARTI ALE UNUI DOMN CORNELIU LALA A=LOTO SPECIAL 6/49 IN SISTEME DE VARIANTE SIMPLE SI SISTEME DE VARIANTE COMPLEXE (ASTA O GASITI IN AGENTIILE LOTTO) SI CEVA MAI NOU CARE SE POATE CUMPARA DIN AFARA TARII FOARTE INTERESANTA SE CHEAMA EUROMILIONS DACA VETI MERGE PE ACESTE SCHEME VA GARANTEZ CISTIGURI IN SISTEMUL 6/49 MULT NOROC TUTUROR <<<< NIKO >>>>

    RăspundețiȘtergere
  13. - Tot nu am inteles cum trebuie sa cazi pe schema
    - De exemplu joc 9 numere in sectiunea A si bifez codul standard obligatoriu 4|8
    - Sa zicem ca joc numerele: 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 45, 49;
    - Sa zicem ca imi ies 6 numere castigatoare, ce se intampla atunci ? Sunt castigator sigur sau ce trebuie sa se intample ?

    RăspundețiȘtergere
  14. nu mai merge linkul spre brosura Loteriei. :(. Codul 48 cred ca nu se poate juca pentru axb ci doar la "simplu", adica se aleg x variante din cele Combinari de 9 luate cate 6 variante care se pot genera cu cele 9 numere. Codul 48 are indecsi separati de castig pe care ii poti vedea in agentie.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu nu inteleg, daca de exemplu iti iese 1 nr din A1 si 2 nr din B1, sau 3 nr din B1(si pica pe cheie), castigi ceva?
    Sau trebuie ca musai sa iti iasa minim 2 nr din A1, si restul din B1 oricum?

    RăspundețiȘtergere
  16. daca pici pe cheie la 1 din A1 si 2 din B1 inseamna ca ai castigat o varianta cu 3 numere.

    daca ai 1/A1 si 3/B1 atunci ai sanse sa prinzi 3 variante de 3 numere daca toate cele 3 numere desfasurate in variante de 2 numere pica pe schema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar daca iti ies doar 3,4 sau mai multe nr din b1 , fara nici un nr din a1 si esti pe cheie?

      Ștergere
  17. ca sa fii pe cheie, de fapt ca sa ai o varianta castigatoare cu cel putin 3 numere trebuie sa ai cel putin un numar in sectiunea a si 2 sau mai multe in sectiunea b.

    RăspundețiȘtergere
  18. A jucat cineva scheme reduse predefinite de 2 numere? Mai exact schema redusa cod 20.
    Cum se joaca si cat ar fi costul unei astfel de variante.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  19. cred ca schemele cu mai putin de 6 numere pentru o varianta se pot juca doar in AxB sau AxBxC, deci nu vad cum sa poti juca doar o schema redusa cod 20.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. schema axb este una interesanta,
      dar rasfoind brosura loto, schema de la pag.87(schema 20), nu inteleg cum se joaca, in brosura fiind mentionat ca se joaca 20 de nr, 2 nr in varianta si 10 variante in schema. Clar este o schema diferita fata de axb, dar cum se joaca si cat costa, asta e intrebarea :)

      Ștergere
  20. eu zic ca am raspuns cand am zis ca nu se joaca decat in combinatie AxB cu alta schema care are variante de 4 numere. poti intreba intr-o agentie si poate te lamuresc.
    ai gasit brosura online? era o data dar de ceva vreme n-am mai vazut-o pe site-ul Loteriei.

    RăspundețiȘtergere